Wat is werken in de cloud? Werken in de cloud betekent dat uw programma’s en gegevens op elke locatie en op ieder apparaat bereikbaar zijn. Zo kunt u altijd en overal uw werkzaamheden uitvoeren. Bovendien is werken in de cloud extra veilig.

Uw favoriete programma’s en bestanden staan opgeslagen op een externe cloudserver. Deze data kunt u eenvoudig oproepen via uw eigen account op elk willekeurig apparaat, zolang u maar een internet verbinding heeft. Daarnaast kunt u uw bestanden heel gemakkelijk met andere delen via de cloud. U hoeft alleen andere toegang te geven tot uw bestanden.

Over Sirrus

Er hangt succes in de lucht en dankzij ons is ‘de cloud’ binnen handbereik. Zie het als een berg beklimmen. We starten met het verkennen van de omgeving en zorgen dat alle tools up to date zijn. Want gebruikersgemak, flexibiliteit én veiligheid staan bij ons centraal. Om de continuïteit te waarborgen moet je in beweging blijven.

Zo klauteren we samen naar boven, houd je grip op het proces en profiteer je vervolgens van een perfect overzicht, fraai uitzicht en een veelbelovend toekomstperspectief.

Ga de uitdaging aan die innovatie jou en jouw organisatie te bieden heeft. Sla die digitale weg omhoog in en stijg boven jezelf uit.

Dwars door de wolken, helemaal naar de top. Wij ontzorgen met persoonlijk advies, transparante Managed Cloud Services pakketten, efficiënte migratietrajecten en trainingen op locatie. Neem contact op en ontdek samen met onze IT specialisten de mogelijkheden van onze cloudoplossingen op maat.

Sirrus