Schuldhulp bedrijven Huizen

Heeft uw bedrijf (veel) schulden en ziet u door de bomen het bos niet meer? Ook al staat de klok op vijf voor twaalf, vaak is het nog niet te laat om de onderneming te redden en een (persoonlijk) faillissement te voorkomen. Of het nu gaat om een totale schuldenlast van € 25.000,00 of van een miljoen of misschien wel veel meer;

schuldsanering is vaak een goede optie.

Het is vaak ook een laatste redmiddel om een faillissement te voorkomen. Niemand wordt hier vrolijk van. U niet, maar zeer zeker uw schuldeisers niet. Een goed opgezet schuldsaneringtraject biedt voor alle partijen vaak een acceptabele oplossing.

Zowel bij een doorstart als bij een bedrijfsbeëindiging. Uiteraard nemen we niet alleen de zakelijke schulden, maar ook de privéschulden mee, zodat er straks geen restschulden meer over blijven.

Wanneer is schuldhulpverlening een mogelijkheid?

Schuldsanering bedrijven. In veel gevallen is een onderneming nadat het schuldprobleem is opgelost, weer voldoende levensvatbaar. Soms gaat het om een onderneming die niet (meer) levensvatbaar is en beëindigd zal moeten worden.

In beide gevallen zal er iets met de schulden gedaan moeten worden. Zolang er schulden zijn, loopt u als ondernemer of bestuurder van een BV het risico op de aanvraag van een faillissement. Voor meer informatie bezoek schuldhulp bedrijven Huizen.